11.11.2019

Musa COŞKUN

1.5.8-Musa-COŞKUN.jpg

Musa COŞKUN

1975 yılında Erzurum'da doğdu.

Hafızlığını İmam-Hatip olan babası Kuddusi COŞKUN hocadan tamamladı. İlkokulu Ortabahçe Ky. İlkokulunda okudu. Erzurum İ.H.L.de başladığı liseyi 1995 yılında Bursa İmam-Hatip Lisesinde tamamladı.

1997 yılında İmam-Hatip olarak göreve başladı. 2000 yılında Erzincan İ.M.Y.O.’dan, 2008 yılında ise Ankara İlahiyat Fakültesinden mezun oldu.

2008-2011 yılların arası Pendik Haseki Dini Yüksek İhtisas Merkezinde Aşere-Takrib okudu.  Bursa Harmancık Köçekler Camii İ.H., Erzincan Hamidiye C.M.K., Gemlik Haydariye Köyü C.İ.H., Gemlik B.Kumla Köyü C.İ.H., İst. Maltepe Merkez C. İ.H. ve Bursa Osmangazi Mihraplı Külliye Camii Başimam-Hatibi olarak görev yaptı.

Mihraplı Külliye Camiinde Aşere-Takrib dersleri okutup 25 Din Görevlisine İcazet verdi.

08.05.2019 tarihinde Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Üyesi olarak atandı. Halen bu göreve devam eden Musa COŞKUN evli ve iki  çocuk babası olup A1 seviyesinde İspanyolca bilmektedir.​