Paylaş Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook
18.09.2018

2018 YILI CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI HAFIZLIK, KUR'AN OKUMA VE EZAN OKUMA YARIŞMALARI

2018 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu tarafından personelimizin yeteneklerini geliştirmeleri ve planlı çalışma alışkanlığı kazanmaları amacıyla; Hafızlık, Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma ve Ezanı Güzel Okuma Yarışmaları tertip edilmektedir.

Bu yıl Bayan Görevliler arasında onuncusu, Erkek Görevliler arasında on beşincisi düzenlenen yarışmalar belli bir takvim çerçevesinde ilçe, il ve bölgelerde gerçekleştirilmiştir. Bölge yarışmaları neticesinde bölge birincileri seçilmiş, on bölge birincisinin katılımıyla da bu yarışmaların Türkiye Finalleri tertip edilmiştir.

ERKEKLER

KUR'AN-I KERİMİ GÜZEL OKUMA FİNALİ / 14.09.2018 / YALOVA

1. Saime ERK,
  2. Emine ÖZEN,
  3. Hatice TEKEŞİN dereceye girmeye hak kazanmışlardır.