Paylaş Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook
22.02.2024

2024 YILI CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI YARIŞMALARI

Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmaları Başlıyor.

2024 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu tarafından, personelimizin yeteneklerini geliştirmeleri ve planlı çalışma alışkanlığı kazanmaları amacıyla Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmaları tertip edilmektedir.

2024 yılı itibariyle kadın görevliler arasında on dördüncüsü, erkek görevliler arasında on dokuzuncusu​ düzenlenen yarışmalara bu sene ilk defa Başkanlığımız merkez ve taşra teşkilatında vaiz ve üstü ünvanlarda görev yapanlar hariç kadrolu, sözleşmeli ve vekil erkek ve kadın personel katılabilecektir.

Şartları taşıyan personelimiz, 05 Şubat - 08 Mart 2024 tarihleri arasında bağlı bulundukları birimlere müracaat edeceklerdir. Merkez teşkilatından müracaat edeceklerin müracaatları ise Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanlığınca alınacaktır.​​