Paylaş Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook
11.11.2019

Musa COŞKUN

1.5.8-Musa-COŞKUN.jpg

1975 yılında Erzurum'da doğdu.

Hafızlığını İmam-Hatip olan babası Kuddusi COŞKUN hocadan tamamladı. İlkokulu Ortabahçe Ky. İlkokulunda okudu. Erzurum İ.H.L.de başladığı liseyi 1995 yılında Bursa İmam-Hatip Lisesinde tamamladı.

1997 yılında İmam-Hatip olarak göreve başladı. 2000 yılında Erzincan İ.M.Y.O.’dan, 2008 yılında ise Ankara İlahiyat Fakültesinden (İLİTAM) mezun oldu.

2008-2011 yılların arası Pendik Haseki Dini Yüksek İhtisas Merkezinde Aşere-Takrib okudu.  Bursa Harmancık Köçekler Camii İ.H., Erzincan Hamidiye C.M.K., Gemlik Haydariye Köyü C.İ.H., Gemlik B.Kumla Köyü C.İ.H., İst. Maltepe Merkez C. İ.H. ve Bursa Osmangazi Mihraplı Külliye Camii Başimam-Hatibi olarak görev yaptı.

Mihraplı Külliye Camiinde Aşere-Takrib dersleri okutup 25 Din Görevlisine İcazet verdi.

08.05.2019 tarihinde Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Üyesi olarak atandı. Halen bu göreve devam eden Musa COŞKUN evli ve iki çocuk babasıdır.