13.09.2019

ULUSAL DÜZEYDE HAFIZLIK VE KUR'AN-I KERİM'İ GÜZEL OKUMA YARIŞMALARI TÜRKİYE FİNALLERİ

Ulusal Düzeyde Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmaları Türkiye Finalleri Başlıyor.

2019 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu tarafından personelimizin yeteneklerini geliştirmeleri ve planlı çalışma alışkanlığı kazanmaları amacıyla; Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmaları tertip edilmektedir.

Bu yıl Bayan Görevliler arasında onbirincisi, Erkek Görevliler arasında on altıncısı düzenlenen yarışmalar belli bir takvim çerçevesinde ilçe, il ve bölgelerde gerçekleştirilmiştir. Bölge yarışmaları neticesinde bölge birincileri seçilmiş, on bölge birincisinin katılımıyla da bu yarışmaların Türkiye Finalleri, aşağıda belirtilen tarih ve illerde düzenlenecektir.

ERKEK DİN GÖREVLİLERİ YARIŞMALARI
- HAFIZLIK FİNALİ -
Tarih: 14 Eylül 2019 Cumartesi
Saat: 10:30
Yer: Ulu Camii - Merkez / KÜTAHYA

- KUR'AN-I KERİM'İ GÜZEL OKUMA FİNALİ -
Tarih: 21 Eylül 2019 Cumartesi
Saat: 14:00
Yer: Hisar Camii - Konak / İZMİR

KADIN DİN GÖREVLİLERİ YARIŞMALARI
- HAFIZLIK FİNALİ -
Tarih:15 Eylül 2019 Pazar
Saat: 14:00
Yer: Yunusemre Kültür Merkezi - Odunpazarı / ESKİŞEHİR

- KUR'AN-I KERİM'İ GÜZEL OKUMA FİNALİ -
Tarih: 21 Eylül 2019 Cumartesi
Saat: 11:00
Yer: Büyükşehir Belediyesi Kültür Sitesi Lale Salonu / MANİSA

NOT: Kadın Görevlier arasındaki yarışmalar BAYANLARA MAHSUSTUR.